14 kk; hyvä ??? mittasuht. miell. juniori, jolla erinom. raajaluusto, kaunis linj. ja ilmeikäs pää, kauniit korvat joissa sievät mustat hapsut, hyvä purenta, hiem. löysät huulet, kaunis kaula ja ylälinja, hiem. pitkä ylälinja, hyvät (kulmaukset?) ja käpälät, erinom. karvanlaat. Liikk. kauniisti sivusta, hyvä luonne, esiintyy ja esitetään mallikkaasti.

  Tätä mieltä Kidasta oli tuomari Saija Juutilainen, joka antoi Kidalle EH:n, erittäin hyvän. Tuomari sanoi, että Kida on vielä "pennun pyöreä" ja sen tulee kehittyä ja kuivua, mutta muuten hän ilmeisesti piti neidistä.

  Minulta jäi arvostelusta tajuamatta muutama sana, enkä vieläkään oikein tiedä, onko hyväksi kutsuminen sitten oikeasti hyvä asia, vai viittaako se vain "hyvä" laatuarvosanaan. Samapa tuo, minä olin tyytyväinen, vaikka Kida aikaisen herätyksen vuoksi oli niin väsynyt, että kehässä sitä sai suunnilleen vetää perässä. Toisaalta väsymyksestä saattoi osaltaan johtua, että se antoi tuomarin tutkia itsensä tosi hyvin ja heilumatta. Kai se on vielä vähän vauva, kun tarvii kunnon yöunet ja tuomari kutsuu pentumaiseksi.

 Huomenna minulla ja Kidalla on vuosipäivä. Silloin tulee tasan vuosi siitä, kun sain kirjoitusten jälkeen pienen, purevan prinsessan syliini. Vuoden jälkeen tuosta päivästä päällimmäisenä on mielessä hetki, kun kotimatkalla pysähdyimme pissattamaan pentua keväiselle nurmikolle. Vapaana ollut Kida taapersi kiltisti perässäni, kuin olisi tajunnut, että tuon kanssa tullaankin sitten viettämään koko loppuelämä. Eivätkä suunnitelmat ole muuttuneet.

 1096392.jpg

  Tästä on jo tultu eteenpäin, vaikka Kida osaa edelleen saada hermot kireälle. Mutta ainakin se on maailman paras ja rakkain hermonkiristäjä :)