Huh, kirjoituksiin lukeminen painaa päälle niin, että välillä meinaa unohtua, kuka pieni täällä viiden viikon päästä vilistää ainakin viidentoista vuoden odotuksen jälkeen. Kidan kuvia, jotka yleensä saapuvat noin viikoittain, odotellaan innolla, sähköpostin yritän katsoa korkeintaan kahdesti päivässä, mutta usein se tahtoo kasvaa se määrä..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

   Epäröinti, oliko Kida varmasti oikea valinta, loppui kokonaan viimeistään tänään. Kidan pienuus on tähän asti ollut vähän kysymysmerkki, onko se niin hyvä asia vai ei. Nyt kuitenkin poimin Kidan kasvattajan kuvasta ison pentulauman keskeltä ja se oli niin söpö ja sievä että hymy nousi korviin. Ja se pentulauma todella oli iso! Kaikki kuvassa näkyvät pennut näyttivät meidän pikku-Kidaa suuremmilta, isoja jässiköitä jokainen. Jopa Pentu 2 taitaa näkyä kuvassa ja sekin on yhtä suuri kuin kaikki muutkin. Kida ei kuitenkaan enää näytä pieneltä reppanalta, vaan juuri sopivan pieneltä ja sievältä. Suloinen, ihana... Voi kun se jo tulisi! Ja samalla pelottaa, kirjoitukset pitää selvittää ennen Kidaa. Se ei ole niin kivaa.

   Kidan leluihin tuli vielä yksi lisä, vaikka olin luvannut, etten ennen pennun tuloa osta mitään turhuuksia. Vaaleanpunainen pallo vain oli niin äärettömän suloinen. Ja onhan sitä paitsi Ronjalla, tulevalla leikkikaverilla ollut samanlainen, kyllä sen silloin täytyy olla tarpeellinen!