Ah! Nettiin pääsy tuntui uskomattoman ihanalta, kun se viimein viikko sitten alkoi toimia. Siitä nauttiminen vain on vielä jäänyt melko vähälle, kun päivät (ja välillä yötkin) ovat menneet töissä ja vapaa-ajalla piti istua nenä kiinni uudessa Potterissa. Kida ei juuri tainnut kirjasta välittää, kun omistaja viimein töistä tultuaan hautautui loppupäiväksi sohvan pohjalle lukemaan. Tunnollisesti se kuitenkin makasi lämpimänä ja pehmeänä jaloissa, erityisesti viimeisten sivujen itkujen aikana.

  Kida on edelleen pärjännyt hyvin yksin, lukuun ottamatta viimeistä päivää, jona se oli pissannut lattialle, vaikkei ole tehnyt sitä kuin...milloin?! Ilmeisesti pidätyskyky ei vielä ole niin täydellinen, vaikka sisäsiisteys on ollut hallussa jo aikapäiviä sitten. Vahinkojahan sattuu kaikille, vaikkei tuo paljoa lohduta, kun matto pitää taas pestä, kun pissaa oli valunut sillekin.

  Kaikki pissat ja muut hölmöilyt voi antaa anteeksi, sillä eilen ollessaan isän luona hoidossa, Kida viimeinkin ui! Valitettavasti en itse nähnyt, kun yritin raataa meille kahdelle elantoa olemalla aamusta yöhön lähes yhtä soittoa töissä. Kida oli kuitenkin viettänyt oikein mukavaa lomaa rannalla ja kun sain tiedon tästä kauan odotetusta tapahtumasta, loisti hymy naamallani seuraavan tunnin. On se fiksu koira.

  Tänään lähdemme Kidan kanssa ensimmäisen kerran ihan oikeasti reissuun, kun nousemme junaan ja matkustamme Seinäjokea kohti. Matka ei pendolinolla kestä kuin päälle kolme tuntia, mutta hirvittää silti. Entä jos siellä on toinen koira jonka kanssa Kida haluaisi tutustua, eikä se rauhoitukaan ollenkaan istumaan? Tai jos Kidalla tulee ihan kauhea hätä ja se pissaa lattialle!? Tai jos minulla tulee ihan kauhea hätä, minne minä Kidan pistän, otanko sen mukaan vai jätän istumaan ("Jätän istumaan", Kidan?! Hahahaa!)? Täytyy vain luottaa siihen, että selviämme. En ole ensimmäinen, joka matkustaa junalla koiran kanssa. Mutta toisaalta, olen ensimmäinen, joka matkustaa junalla Kidan kanssa. Se on ihan eri asia.

       774474.jpg

         Kida vasta tutkii vettä.

        774478.jpg

          Varmaan on oikein miellyttävä nukkumis-asento..